Події
4 липня 2016
24-річний одесит грабував літніх жінок, щоб забезпечити своїх малолітніх дітей
На рахунку молодика - чотири пограбовані старенькі, наймолодшій з яких 58 років.
news-image

В Одесі викрито 24-річного чоловіка, який грабував літніх жінок для забезпечення своїх малолітніх дітей, передає «Є!» із посиланням на ГУНП в Одеській області.

Усі пограбування відбувалися у Маліновському районі м.Одеси.

Першою жертвою грабіжника стала 72-річна одеситка, яка була пограбована ним вдень на вулиці Генерала Петрова. Жінка залишилася без золотих сережок вартістю у п’ять тисяч гривень.

Свою другу жертву зловмисник пограбував на вулиці Космонавтів, зірвавши з її вуха золоту сережку вартістю у 800 гривень.

Його третя жертва - 74-річна одеситка була пограбована ним у дворі свого будинку. Зловмисник схопив її за шию та відкрито зірвав золотий хрестик, який висів на золотому ланцюжку. Під час нападу ланцюжок вислизнув з його рук та загубився під одежею. Для подолання опору потерпілої, він вдарив її рукою по голові, від чого остання впала. Помацавши шию літньої жінки та не знайшовши золотого ланцюжка, він покинув місце події із викраденим золотим хрестиком вартістю у три тисячі гривень.

Свою наймолодшу жертву грабіжник зустрів на вулиці Єфімова. Зненацька підійшовши до 58-річної жінки, він відкрито зірвав з її вуха золоту прикрасу вартістю три з половиною тисячі гривень, - повідомили у відомстві.

Незважаючи на поважний вік, кожна з потерпілих роздивилася і запам’ятала прикмети свого кривдника.

Крім цього, третій потерпілій «пощастило» більш ніж її колегам по нещастю, адже на подвір’ї багатоповерхівки були свідки пограбування, які також запам’ятали високого худорлявого хлопця у шортах та футболці.

Незабаром зловмисник був встановлений та затриманий. Він зізнався у скоєному та повідомив, що награбовані прикраси здав у ломбарди. Свої злочинні дії правопорушник виправдав браком коштів та необхідністю годувати двох малолітніх дітей.

За відкрите викрадення чужого майна молодику загрожує покарання у вигляді позбавлення волі на строк від чотирьох до шести років.

Читайте також: Вночі на Дарниці пролунав вибух (відео)