Данилко вступився за Лорак і послав Мірошниченка на х*й
Відомий артист Андрій Данилко прокоментував події навколо зриву виступів Ані Лорак.
news-image

Про те, хто винен в скандалі,  він розповів “Комсомольській правді”, передає ednist.info.

“Знаєте, що найправильніше можна сказати депутату Мірошниченко, який замість того, щоб вирішувати реальні проблеми в країні, займається зривом концертів Ані Лорак?  Пішов ти на х ..!”” – з ходу заявив Данилко, попросивши не викидати мати з його мови.

“Ось хто справжній ворог народу! Кадри провокацій я дивився в Німеччині по телевізору. І що мене до глибини душі здивувало: стоїть міліція з щитами, підлітки б’ють їх ногами, при цьому правозахисники взагалі нічого не роблять, терплять. Якесь хуліганство, а не «мирна акція”! У той момент з мене такий потік матюків хлинув, що навіть зупинитися було складно. По всьому видно: це на сто відсотків проплачена акція, кадри якої розлітаються по всьому світу і подаються як чистий акт агресії, що автоматично опускає імідж української влади нижче плінтуса … “, – зазначив артист.

За словами Данилка, депутатів до Верховної Ради вибираємо, щоб “вони могли дати нам відповіді на питання, а не нацьковували молодняк букети у глядачів на вулиці вихоплювати”. “Саме так зробили і з мамою Кароліни – не знаючи, зрозуміло, що це її мама … Але в підсумку виявляється:” У країні бардак – винна Лорак”!,” – говорить він. Артист впевнений, що всі ці зриви концертів – проплачена акція.