Світ
8 липня 2016
Терасу на даху фінського готелю облюбували спортсмени-екстремали
Керівник готелю дізнався про останній стрибок тільки після публікації відео на Фейсбук.
news-image

Вже втретє спорстменам-екстремалам, що практикують бейс-джампінг (вид стрибка з парашутом з зафіксованих об'єктів), вдалося здійснити стрибок з даху висотного готелю Torni в Тампере (Фінляндія), передає «Є!».

Цього разу з даху стрибнув каскадер і актор Антті Пендікяйнен, який виклав в соцмережах відео свого стрибка. У коментарях до відео розповідається, що стрибок був здійснений в липні.

З відкритої тераси стрибали до цього вже двічі. Після цього керівництво готелю вжило заходів щодо посилення безпеки. Останні зміни були зроблені цієї весни, і тераса знову відкрилася для відвідувань після Іванова дня.

Керівник готелю Мікко Канкаанпяя дізнався про стрибок тільки сьогодні в п'ятницю, після публікації відео на Фейсбук. Канкаанпяя обіцяє з'ясувати, яким саме чином стрибуну вдалося пробратися на дах. Примітно, що під час стрибка на Пендікяйнене був костюм корови.

За словами Канкаанпяя, керівництво готелю хоче перешкодити подібним стрибкам, проте терасу закривати він поки не збирається.

Ми внесли такі зміни в конструкції тераси, щоб стрибати було в буквальному сенсі неможливо, однак закрити її ми не можемо, тому що періодично дах використовують для проведення ремонтних робіт, - заявив Канкаанпяя.

Керівництво готелю поки не подавало заяви в поліцію, але зробить це негайно, як тільки з'ясується, яким чином Пендікяйнен проник на терасу.

Читайте також: Кияни зможуть побачити врятований шедевр Іллі Рєпіна