Події
12 липня 2016
Мій син не затриманий! - Леонід Черновецький
Екс-очільник столиці готує позов до іспанської поліції.
news-image

Екс-мер Києва Леонід Черновецький на сторінці у Фейсбуці спростував повідомлення ЗМІ про затримання свого сина Степана, передає «Є!»

Пан Черновецький стверджує, що його син знаходиться у себе вдома, у Барселоні.

Мій син не затриманий! Це неправда, він знаходиться у себе вдома в Барселоні, і в даний час відповідає на питання поліції про обставини, пов'язані з якоюсь людиною! Якби його хотіли затримати, то він давно вже був би затриманий! В Іспанії затримати людину нічого не варто, - написав екс-мер.

Також він запевняє, що його син ніколи не займався протизаконними речами.

Я відповідально заявляю, що мій син ніколи не займався ніякими справами, що навіть межують зі злочинами! Йому це було не потрібно, оскільки на його рахунках достатньо грошей, які він чесно заробив при продажу банку в Україні! Він чесна людина! І виключно законослухняна! - стверджує Черновецький.

Крім того, він впевнений, що поліція вибачиться перед його родиною.

Упевнений, що сьогодні до вечора поліція принесе моєму синові вибачення, але оскільки про нього поліція офіційно заявила в пресу, моя сім'я це так просто їм не залишить! Ми висунемо поліції Барселони серйозні позовні заяви, за повідомлення, що ганьблять мого сина - написав Черновецький та пообіцяв завтра виступити з новою заявою.

 

Читайте також: В Іспанії правоохоронці затримали сина Черновецького