Події
4 грудня 2014
Сьогодні вночі на Подолі патрульними міліціонерами розкрито чотири грабежі
Усіх правопорушників вдалося затримати завдяки тому, що потерпілі, подолавши хвилювання, швидко повідомили в міліцію про злочини.
news-image

За підозрою у скоєнні грабежів правоохоронці затримали шістьох чоловіків, на яких прямо вказували потерпілі.

Про це повідомляє офіційний веб-сайт ГУМВС України в м.Києві.

Опівночі до чергової частини Подільського РУ звернувся громадянин. Він розповів, що у темному провулку до нього підійшли двоє чоловіків, вдарили по голові та силою відібрали мобільний.

Через півгодини у тому ж районі стався аналогічний злочин. Чоловікові спричинили тілесні ушкодження троє невідомих та відібрали мобільний телефон. Після того, як злодії втекли, потерпілий одразу ж попросив перехожих зателефонувати до міліції.

Приблизно у цей же час жертвою уже іншого грабіжника став неповнолітній хлопець. Невідомий вирвав з його рук телефон.

Вранці до міліції звернулася громадянка, яка повідомила, що посеред вулиці лежить чоловік з розбитою головою та просить допомоги. Як виявилося, цього потерпілого також пограбовано.

Першими на місця цих злочинів прибули екіпажі патрульної служби, маршрути яких пролягали неподалік. Потерпілі швидко описали прикмети невідомих. Черговий радіозв'язком повідомив усім нарядам, які патрулюють місто, прикмети злочинців. І невдовзі, «по гарячих слідах», патрульні міліціонери розшукали підозрюваних. У всіх випадках зловмисники не встигли позбутися викраденого майна, тому під тиском доказів їм нічого не залишалося, окрім як визнати свою провину.

За кожним таким фактом слідчим відділом Подільського управління міліції відкрито кримінальне провадження за ст. 186 Кримінального кодексу України «Грабіж».