Суспільство
25 липня 2016
Дружині бойовика Мотороли не сподобався відпочинок в Абхазії
Вона стверджує, що "всюди срач та розруха".
news-image

Дружина донецького бойовика "Мотороли", який до війни працював автомийником в Росії, поскаржилася на жахливі умови життя в Абхазії, де родина терориста проводила відпустку, передає «Є!»

Вона зазначила, що в так званій республіці всюди "срач та розруха". Своїми враженнями Олена Павлова поділилася на сторінці  ВКонтакте.

 

Дружина бойовика порівнює місцевість з Прип'яттю.

Ріца - це те єдине місце, через яке варто відвідати Абхазію. Але якщо мене запитають де б я не хотіла опинитися знову, я б з упевненістю відповіла, що саме в Абхазії...суперечливі почуття переповнюють після цієї відпустки, - йдеться у її повідомленні.

Олена Павлова також додала, що в Абхазії навколо лише "ледачі люди".

Скрізь срач і розруха, незважаючи на те, що з кінця війни пройшло 23 роки. Хочете потрапити в Прип'ять?! Велкам ту Абхазія! Тільки люди іноді ходять повз. Хоча не всіх мешканців цієї країни можна назвати людьми, - вважає вона.

Нагадаємо, бойовик "Моторола" не раз на камери заявляв, що вбив щонайменше 15 полонених та українських військових. Також Міжнародна правозахисна організація Amnesty International опублікувала доповідь, в якій містяться докази та вказані п'ять свідків, факту вбивства "Моторолою" полоненого "кіборга".

Читайте також: У Прилуках діяла банда нахабних жінок-розбійниць