Події
27 липня 2016
Стало відомо і'мя підозрюваного у справі щодо знищення зброї «Беркута»
Нардеп оприлюднив фотографії персон, які підозрюються у виводі "Беркута" з Києва та знищенні засобів вбивства Небесної Сотні.
news-image

Підозрюваним у справі про знищення зброї, якою здійснювалися розстріли активістів на Майдані в Києві, є керівник організації воїнів- афганців "Ніхто крім нас" Олександр Ковальов. Цю інформацію підтвердив один з лідерів організації Юрій Слинявчук в середу вранці в ефірі телеканалу "112 Україна", передає «Є!»

Підозра пред'явлена Олександру Ковальову, - сказав він.

При цьому, за словами Слинявчука, "тоді "Беркут" з Майдану виводили всі, хто міг - і народні депутати, і колишні офіцери".

Виникає питання - чому про зброю, знайдену в серпні 2015 року, оголошено тільки зараз, - сказав  Слинявчук, припустивши, що "таким чином намагаються дискредитувати нашу організацію" і відвернути увагу від підвищення тарифів і інших соціально-економічних проблем.

За його словами, організація буде вимагати прозорого розслідування.

Тим часом народний депутат з фракції "Блок Петра Порошенка" Володимир Ар'єв на своїй сторінці в Фейсбук в середу оприлюднив фотографії персон, які підозрюються у виводі "чорної роти" загону "Беркута" з Києва та знищення засобів вбивства Небесної Сотні.

Ось персони, які підозрюються у виводі Беркута з Києва та знищенні засобів вбивства Небесної Сотні. Слідство має версію що на прохання кривавого міністра МВС Захарченка беркутят-убивць вивели з революційного Києва ці двоє колишніх афганців з організації “Ніхто крім нас” – Чобітько (на фото з колорадською стрічкою) та власник хіпстерської бороди Олександр Ковальов, сепар за поглядами і голова міської організації “Ніхто крім нас” у Києві (на фото – біля Донецької ОДА під час захополення будівлі терористами). Володів незаконними копанками в Донецькій області.

Він і заховав цю зброю.

Ковальов останнім часом перебував в Києві, жив на бульварі Лесі Українки, їздив на позашляховику з номерами АА4004ВР.

Інші "помічники" зараз опрацьовуються.

Найприкріше те, що вони теж стояли на Майдані, хоча, швидше за все у якості кротів тодішнього МВС. Оприлюднюю ці дані після того як голова слідчої групи Горбатюк сам їх і розкрив, - написав нардеп.