Події
28 липня 2016
Онищенко перебуває на території Росії - Холодницький
Нардепа буде оголошено в державний, а потім у міжнародний розшук.
news-image

За останньою інформацією, депутат Верховної Ради з групи "Воля народу" Олександр Онищенко перебуває на території Росії.  Про це заявив заступник генерального прокурора – керівник Спеціалізованої антикорупційної прокуратури Назар Холодницький в ефірі "5 каналу".

За його словами, після виконання відповідних процедур Онищенка оголосять спочатку у державний, а потім у міжнародний розшук.

Дійсно, ми сьогодні отримали підписане генпрокурором повідомлення про підозру. Таким чином ми вже зараз починаємо ті всі заходи кримінально-процесуального впливу, які передбачені законом.

Зараз ми будемо вживати заходів до його офіційного виклику, розуміючи, що його немає на території України, але треба витримати процедуру, щоб потім не було підстав у сторони захисту оскаржувати ті чи інші дії у процесуальному плані. І після виконання відповідних процедур будемо оголошувати його в державний, а потім у міжнародний розшук, – сказав він.

Зі слів Холодницького, наразі нардеп Онищенко перебуває на території Російської Федерації.

Він досить активно подорожує, але за останньою інформацією, перебуває на території країни-агресора, – зазначив заступник генпрокурора.

 

Читайте також: 61-річний Джон Хінклі, який вчинив замах на президента Рейгана, покине психіатричну лікарню