Британці обрали володарку найкрасивіших сідниць (відео)
У конкурсі брали участь знаменитості.
news-image

Конкурс на найкрасивіші сідниці проходить не тільки в Бразилії. У Британії аналогічне змагання називається "Rear of the year" ( "Зад року"), і беруть участь в ньому знаменитості, повідомляє Liverpool Echo, передає «Є!»

В цьому році володаркою найкрасивішої п'ятої точки визнали 33-річну актрису Дженніфер Меткалф.

Конкурс "Rear of the year" проводиться в Британії з 1980-х років. У голосуванні традиційно беруть участь рядові жителі країни. На даний момент володарів найкрасивіших сідниць вибирають шляхом інтернет-голосування. Цього року організатором своєрідного конкурсу краси довелося обробити 10 тисяч голосів.

Нинішня переможниця в цій номінації Дженніфер Меткалф жартома подякувала за перемогу свою матір, у спадок від якої їй дісталися настільки ідеальні сідниці. Учасниця багатьох британських телесеріалів розповіла, що активно займається спортом і сидить на дієті, проте застерегла молодих співвітчизниць від надмірної суворості до себе.

Просто живіть і насолоджуйтеся життям. Не варто намагатися змінити якусь конкретну частину свого тіла. Це може ніколи не вийти, наприклад, через певну спадковість, - заявила Меткалф.

Серед чоловіків володарем найбільш привабливих сідниць був визнаний актор Том Хіддлстон, якому букмекери пророкують роль нового Бонда.