Суспільство
5 серпня 2016
Ігор Кононенко розповів, коли він востаннє неформально зустрічався з Порошенком
Нардеп повідомив, що бачиться з давнім армійським другом лише кілька разів на місяць.
news-image

Народний депутат від фракції БПП Ігор Кононенко бачиться з президентом України Петром Порошенком, своїм давнім армійськім другом, переважно на формальних зустрічах. Як повідомив Кононенко в інтерв'ю виданню "Фокус", остання його неформальна зустріч з президентом відбулася на ювілеї батька Порошенка, передає «Є!»

При нинішньому графіку президента, та при моєму теж, таке спілкування зведено до мінімуму. Я не можу сказати, що воно відсутнє, але, на жаль, зустрічаємося дуже рідко. Не так давно батькові Порошенка виповнилося 80 років, я був присутній на ювілеї. Там у мене була можливість неформально поспілкуватися, — розповів нардеп.

 Кононенко заявив, що в цілому бачиться з товаришем лише кілька разів на місяць під час формальних зустрічей голови держави з парламентом.

Ні для кого не секрет, що будь-який депутат може записатися на прийом до президента і в залежності від його графіка протягом тижня-двох одержати згоду на цю зустріч. Плюс на сесійних тижнях передбачені різні формати зустрічей з головою держави. Це зустрічі з представниками депутатських фракцій або в більш вузькому форматі — з коаліцією, — заявив Кононенко.

 

Читайте також: Генпрокуратура нагрянула до НАБУ з обшуком