Події
8 серпня 2016
На Львівщині п’ятеро чоловіків планували одночасно підірвати залізничні колії у трьох різних напрямках
СБУ попередила теракти на Львівській залізниці.
news-image

Підрив на трьох ділянках міжнародних залізничних сполучень попередила СБУ на Львівщині, передає «Є!» із посиланням на прес-службу відомства.

У результаті спецоперації оперативники виявили та затримали п’ятьох членів терористичної групи, які планували одночасно підірвати залізничні колії у трьох різних напрямках від обласного центру.

Один з терористів був затриманий під час закладання вибухівки на мосту біля села Дубляни Львівської області. Він намагався чинити опір і відкрив стрільбу. В результаті поранено одного із співробітників СБУ. Вогнем у відповідь правоохоронці поранили та затримали зловмисника. Наразі життю офіцера СБУ та терориста нічого не загрожує.

Під час проведення обшуків у затриманих співробітники спецслужби вилучили велику кількість вогнепальної зброї, вибухівки та комплектуючих для її виготовлення, зокрема: гранатомети РПГ-7 та РПГ-26, гранати РГО, Ф-1, РГД–5,  п’ять кілограмів вибухівки марки IХ 25 та 600 грамів тротилу, три електродетонатори, три пістолети та велику кількість набоїв різного калібру.

Читайте також: Курс валют на 8 серпня