Світ
8 серпня 2016
У США на найвищій водній гірці в світі загинула 12-річна дитина
Хлопчик був сином законодавця в штаті Канзас.
news-image

У США у відкритому аквапарку під назвою Schlitterbahn в місті Канзас-Сіті (штат Канзас) в результаті нещасного випадку загинув 12-річний хлопчик. Про це повідомило  агентство The Associated Press, передає «Є!»

Трагедія сталася на найвищій водній гірці в світі.
За даними видання, загиблий був сином члена Палати представників законодавчих зборів в штаті Канзас Скотта Шваба. Законодавець і його дружина поширили заяву, в якій висловили подяку всім співчуваючим за "нескінченну підтримку" у зв'язку із загибеллю їхнього сина Калеба, утримавшись від подальших коментарів.

Правоохоронні органи не розкрили деталі інциденту, який призвів до загибелі дитини, відзначаючи, що проводиться розслідування.

Виходячи з того, що безпека відвідувачів є для нас пріоритетом, ми вирішили закрити наш парк в Канзас- Сіті до повного закінчення розслідування, - заявила представник парку Вінтер Просапіо, висловивши співчуття членам сім'ї загиблого хлопчика.

Трагедія сталася на водній гірці під назвою Verrückt ( в перекладі з німецької - "божевільний"), яка включена в Книгу рекордів Гіннесса як найвищий в світі атракціон такого типу.

Швидкість спуску з цієї гірки висотою близько 50 метрів становить понад 100 км / ч.

Читайте також: У парку Сан-Франциско невідомий застрелив юнака, що ловив покемонів