Події
9 серпня 2016
На Київщині вбито 78-річного пенсіонера, що запросив «на чарку» випадкового знайомого
"Новий друг" вбив і пограбував чоловіка
news-image

Правоохоронці Київщини затримали 36-річного чоловіка, який 5 серпня у смт.Борова під час спільного розпиття спиртних напоїв наніс 78-річному чоловіку ножові поранення та втік з місця події, передає «Є!» із посиланням на ГУНП в м.Києві.

6 серпня до поліції надійшло повідомлення від мешканки столиці про те, що у смт.Борова за місцем проживання свого батька вона виявила його тіло з ознаками насильницької смерті.

З’ясувалося, що потерпілий познайомився в одному з кафе з чоловіком, де вони разом розпивали спиртні напої. Далі 78-річний пенсіонер запропонував новому товаришеві продовжити гулянку в нього вдома.

Продовжуючи розмову за чаркою, між чоловіками раптом виникла сварка, під час якої гість схватив ножа та завдав ним господареві тілесні ушкодження. Від отриманих травм дідусь одразу помер.

А чоловік втік з місця події, прихопивши з собою телевізор та мобільний телефон нещасного, які він продав, а гроші, виручені за техніку, потратив на власні потреби, - йдеться в повідомленні відомства.

Правоохоронці затримали зловмисника за місцем проживання. Ним виявився 36-річний фастівчанин, який раніше вже притягувався до кримінальної відповідальності за крадіжки. Чоловік зізнався у скоєнні злочину та надав правдиві покази.  

За даним фактом відкрито кримінальне провадження за ч.1 ст.115 (умисне вбивство) КК України. Підозрюваному загрожує покарання у вигляді позбавлення волі строком від 7 до 15 років.

Читайте також: У Львові з колонії втік засуджений за вбивство