Суспільство
10 серпня 2016
Батько зниклого Тараса Познякова прокоментував затримання підозрюваного
Олександр Позняков продовжує вірити в те, що його син живий.
news-image

Батько зниклого львів'янина Тараса Познякова продовжує вірити в те, що його син живий. Олександр Позняков каже, що дуже радий затриманню одного з підозрюваних - колишнього члена "Правого сектора" Дмитра Голуба, пише "КП", передає «Є!»

Слава Богу, що затримали Голуба. Чи довго тягнулися пошуки - питання до оперативників. Зараз я перебуваю в Києві, як і останні чотири місяці. Я вірю, що мій син живий. Знаю, що він живий. Коли ми будемо всі втрьох, то зберемо велику прес-конференцію спільно з правоохоронцями, де розповімо про все, що знаємо. А зараз я хотів би попросити через вашу газету всіх не піаритися на нашій біді. Мені дуже боляче і неприємно читати в багатьох ЗМІ те, що ні я, ні моя дружина не говорили, - заявив батько водія BlaBlaCar.

Як повідомлялося, затриманий підозрюваний - уродженець Чернівців Дмитро Голуб - не розповідає всі деталі викрадення Тараса Познякова і не говорить, де можна шукати його тіло, однак зізнався у викраденні автомобіля.

Нагадаємо, Тарас Позняков 4 квітня виїхав зі Львова до Києва з попутниками, яких знайшов на сервісі BlaBlaCar, після чого зв'язок із ним обірвався. Востаннє зниклого хлопця бачили в селі Бобриця на заправці разом із попутниками. Пізніше правоохоронці виявили автомобіль Audi А-6 Тараса в одному з гаражів Києво-Святошинського району. Також ЗМІ повідомили, що львів'янин був убитий одним із попутників - росіянином Луаном Кінгісеппом.

Читайте також: Стало відомо, як загинув Тарас Позняков