Резонанс
11 серпня 2016
«Я не посилав в Крим Панова» - депутат з Енергодара повідомив, що журналісти його неправильно зрозуміли
На думку Артема Дубкова, Євген "ідеально підходить на роль бандерівця".
news-image

На думку Артема Дубкова, Євгена Панова викрали з території України для початку повномасштабної військової операції з боку Росії. Про це в коментарі кореспонденту "Цензор.НЕТ" заявив депутат Енергодарської міськради Артем Дубков, передає «Є!»

Вчора я дізнався що Євген в біді. Це було близько 22.00. Ваша колега представилася Валентиною з "Центру журналістських розслідувань ". Досить нетактовно себе вела. Говорила, що бачить мою нерухомість в Криму (в базах, - ред.), - зазначив Дубков.

Він зазначив, що журналістка добре працює з базами і, що вона знайшла зв'язок між ним і Євгеном Пановим.

Дана публікація (на сайті Центру журналістських розслідувань ", - ред.) - це неправильна інтерпретація моїх слів. Вчора я був на емоціях. Вона чула, в якому я був стані. Мабуть, в гонитві за сенсацією неправильно інтерпретувала мої слова, або висмикнула їх з контексту, - заявив депутат.

За його словами, журналістка, задавала навідні запитання. Наприклад, чи міг Євген Панов поїхати за дорученням Дубкова в Крим.

Не знаю, що це було. Я знаю, що ніяких доручень я Євгену не давав, і він не шизофренік, щоб їхати в Крим, після того як він балотувався від "Укропу "до міськради. Бігборди по всьому місту були розклеєні з його фото з бойовими нагородами в формі. Він же не божевільний. Моя версія - це викрадення з метою початку повномасштабної військової операції з боку Росії. Женя ідеально підходить на роль бандерівця, який їсть дітей, - резюмував Артем Дубков.

Нагадаємо, раніше з'явилася публікація "Центру журналістських розслідувань", в якій повідомлялося, що Євген Панов їздив до Криму за дорученням депутата з Енергодара Артема Дубкова.

Читайте також: Євген Панов їздив до Криму на прохання депутата з Енергодара