85-річний актор Іван Краско нищить юну дружину ревнощами
Дружина актора на 60 років молодша за нього.
news-image

Російський актор Іван Краско, чиє одруження в минулому році на дівчині, яка на 60 років молодша за нього, стало справжньою сенсацією, зізнався, що ревнує дружину Наталю. При цьому артист пояснює свої ревнощі занепокоєнням за дружину, передає «Є!»

Ворогувати, підозрювати один одного ми чомусь вміємо. І я винен, що іноді мучу Наталку всякими підозрами: де ти була, з ким? У цьому позначаються ревнощі, яки Наталку нищать. А для мене це ознака мого занепокоєння за неї, моїй - я говорю це відкрито - любові до неї. Я розумію, що начебто, погано ревнувати. Але в такому віці це , може бути, ще й природно, - розповів артист в інтерв'ю журналу "Антена".

Подружжю, які прожили в шлюбі вже близько року, чи не вперше ставлять питання про дітей. Але поки, за словами Наталії, вони не готові до такого кроку - не дозволяє житлоплоща. До того ж, вона зараз більше націлена на кар'єру, ніж на виховання дітей.

Просто народити, щоб дитина була? Ні, мене це не влаштовує. Я не можу дати дитині нічого, крім любові і знань. Я і кота не можу завести, хоча обожнюю тварин. Але свого житла немає, а тут дитина ... Але це не просто матеріальна нестійкість, егоїзм і кар'єризм. Хоча не без цього. Але це тільки дещиця всіх тих причин. Я сподіваюся, що настане в моєму житті момент, коли я прокинусь вранці, пошлю всі під три чорти і скажу: я це відчуваю, я хочу , - цитує Наталію журнал.
Читайте також: В Італії мільйонерка померла під купою сміття