Суспільство
12 серпня 2016
Журналіст з Москви помстився німцям на Олімпіаді
Журналіст зізнався, що спочатку йому було соромно, але потім він вирішив "що він все-таки молодець".
news-image

Журналіст спортивного видання «Чемпіонат.com» Олександр Круглов помстився колегам з Німеччини за те, що німецький таблоїд Bild вирішив проігнорувати результати російських спортсменів на Олімпіаді в Ріо-де-Жанейро. Про це журналіст повідомив у матеріалі на сайті «Чемпіонату», передає «Є!»

За словами Круглова, під час групової шосейної гонки до нього звернулися двоє журналістів з проханням підказати шлях до зони фінішу.

"Звідки ви, хлопці? " - питаю. "З Німеччини", - відповідають. "Німці, значить, - подумав я, внутрішньо посміхнувшись, як кіношний лиходій. Ті самі німці, газети яких збираються ігнорувати результати всіх російських спортсменів. Ну, тримайтеся, німці, - пише журналіст.

Після цього він вказав німцям протилежний фінішу напрямок. За його розрахунками, на повернення до місця освітлення шосейної гонки німецьким журналістам знадобилася б як мінімум година, тому він висловив надію, що іноземні колеги «в результаті (...) плюнули і вирішили спокійно попити пивка на березі моря, згадуючи недобрим словом спадкоємця Сусаніна ».

Також в своєму оповіданні журналіст зізнається, що спочатку йому було соромно за свою «слабкість», але потім Круглов передумав і вирішив що він все-таки молодець.

Помста - це страва, яку подають холодною, так би мовити, - заявив він.
Читайте також: З'явилося відео допиту Євгена Панова