Київ
15 серпня 2016
У Києві запрацював антикризовий штаб з підготовки до зими
Планова підготовка до опалювального сезону наразі неможлива.
news-image

У столиці запрацював антикризовий штаб з підготовки до зими. Планова підготовка до опалювального сезону неможлива через ветування закону 2706, який забезпечив би зняття арештів із рахунків теплопостачальних підприємств. Фінансово-господарська діяльність останніх залишається паралізованою, передає «Є!» із посиланням на КМДА.

У зв’язку з цим, київською владою введено антикризовий режим підготовки до зими. Антикризовий штаб збиратиметься щотижня для аналізу ситуації і прийняття оперативних рішень.

Днями ми вже провели перше засідання штабу, на якому поряд із системними питаннями, такими як проведення гідравлічних випробувань тепломереж, приймались і необхідні практичні рішення. Наприклад, щодо виділення із матеріального резерву 250-ти кілограмів електродів для ліквідації аварійних пошкоджень, – повідомив заступник голови КМДА Петро Пантелеєв.

Він зазначив, що зважаючи на безпрецедентно складні умови, в яких доводиться готуватись до зими, київська влада зробить усе, щоб вчасно розпочати опалювальний сезон, а кияни отримали комунальні послуги відповідної якості.

Петро Пантелеєв також зауважив, що місто, попри заблоковані рахунки ПАТ «Київенерго» знайде можливість виконати програму встановлення приладів обліку в будинках.

Пріоритетом для нас є програма 100-відсоткового оснащення житлових будинків теплолічильниками. Впевнений, що ми знайдемо шляхи для виконання цієї програми, чим зменшимо фінансове навантаження на киян унаслідок підвищення тарифів на теплову енергію, – зауважив Петро Пантелеєв.
Читайте також: У Києві із банківської скриньки вкрадено 210 тис доларів США, близько 23 тис євро та більше трьох кілограмів золота