Події
16 серпня 2016
На Херсонщині 27-річний чоловік зґвалтував та вбив 4-річну дитину
Напередодні трагедії ґвалтівник був в гостях у родини дівчинки.
news-image

Як повідомили у ГУНП, на Херсонщині поліція затримала 27-річного чоловіка, що підозрюється у вбивстві малолітньої дитини, передає «Є!»

Тіло 4-річної дівчинки зі слідами зґвалтування виявили у ямі на березі річки біля с.Зміївка Бериславського району. Щоб приховати сліди злочину, вбивця засипав тіло дитини листям та очеретом.

Дівчинка зникла з власного будинку вночі 12 серпня у с.Новий Берислав. Напередодні в гостях у її родини був 27-річний сусід, раніше судимий за майнові злочини. Чоловік приїхав до села працювати по найму. Разом з бабусею гість вживав спиртні напої. Близько опівночі усі розійшлися, а на світанку батько побачив, що його 4-річна донька зникла, - повідомили у прес-службі поліції Херсонської області.

Дівчинку шукали поліцейські, кінологи, рятувальники та громадськість. Перевірялися залізничні та автостанції, лісові масиви, береги річок, новобудови та занедбані будинки.

Тим часом правоохоронці встановили місцезнаходження підозрюваного - раніше судимого сусіда родини, який забрав свої речі та втік з села.

Зловмисника затримали біля с.Томарине. Наразі він дає свідчення.

За фактом відкрито кримінальне провадження за ч.2 п.2 ст.115 КК України «Умисне вбивство». Злочин карається позбавленням волі на строк від 10 до 15 років.

Читайте також: У мережі з’явилося відео сутички працівників НАБУ і ГПУ