Світ
25 серпня 2016
Лукашенко пригостив Стівена Сігала морквиною і салом (відео)
Стівен Сігал співпрацює з найбільшою білоруською компанією-розробником онлайн-ігор.
news-image

Президент Білорусі Олександр Лукашенко вчора провів неформальну зустріч з відомим американським актором Стівеном Сігалом, передає «Є!» із посиланням на БЕЛТА.

Актор напередодні прилетів до Мінська.

Стівен Сігал співпрацює з найбільшою білоруською компанією-розробником онлайн-ігор.

Втім, суто діловим цей візит не став: коротка екскурсія по Мінську, знайомство з білоруською кухнею - за добу перебування в столиці актор встиг багато.

Познайомитися з Олександром Лукашенком Стівен Сігал, за його власним визнанням, мріяв давно і, збираючись до Мінська, наполегливо просив про зустріч. До Білорусі ставлення у гостя особливе, ще й тому, що, як з'ясувалося сьогодні, Стівен Сігал - наш земляк, є його коріння і в Білорусі, - розповіла прес-секретар президента Білорусі Наталя Ейсмонт.

Під час спілкування з президентом Білорусі Стівену Сігалу показали те, без чого не обходиться жодне білоруське господарство, найбільш популярні культури - буряк, капусту, моркву. Тут же в полі відбулася і перша дегустація.

Спостерігав  гість і за прибиранням картоплі, а також баштанних - культури, яка стає в Білорусі традиційної.

Ще п'ять років тому складно було уявити, що на нашій землі можна буде вирощувати такі кавуни, і сьогодні вони особливо зацікавили гостя, - зазначила прес-секретар.

За вечерею в резиденції Президента страви білоруської кухні гості пробували буквально "з грядки". До смаку припали холодник, картопля і  білоруське сало.