Київ
26 серпня 2016
У Києві затримано злочинця, який вбив трьох жінок та поранив дівчину (відео)
20-річна потерпіла із ножовими пораненнями перебуває у лікарні.
news-image

Як повідомили у київській поліції, близько першої години ночі черговий Святошинського управління поліції отримав повідомлення про те, що біля станції метро «Академмістечко» чоловік наніс жительці Київської області ножове поранення, передає «Є!»

Потерпіла повідомила подробиці події: під час спілкування із малознайомим чоловіком у неї виник конфлікт, тож він вдарив її ножем у живіт.

Незабаром патрульні поліцейські затримали чоловіка, який зізнався у вчиненні злочину.

У ході досудового розслідування затриманий зізнався у вчиненні трьох тяжких злочинів на території Дарницького району, а відтак вказав місця їх вчинення.

З його слів, у квітні біля станції аерації під час конфлікту він наніс ножові поранення знайомій, яка від отриманих травм померла, а потім закопав її.

Другий злочин був скоєний на початку червня в районі Бориспільського шосе, де молодик аналогічним способом вбив безпритульну жінку, а тіло накрив гілками від дерев.

Третє вбивство відбулося у чагарнику на вулиці Колекторна: після статевого акту зі знайомою чоловік задушив її, а тіло підпалив, - повідомили у відомстві.

Слідчо-оперативна група виявила тіла жінок із ознаками насильницької смерті. Остаточні причини смертей будуть встановлені після проведення судово-медичних експертиз.

Щодо особи підозрюваного, то це чоловік, 1983 р.н., який не мав постійного місця проживання та роботи. У минулому притягувався до кримінальної відповідальності за вбивство родички. На цей час він затриманий.

Наразі розпочаті три кримінальні провадження за ст. 115 (Умисне вбивство) та за ч. 1 ст. 121 (Умисне тяжке тілесне ушкодження) Кримінального кодексу України.

Читайте також: У Фінляндії вчительку засудили до чотирьох років в'язниці за сексуальне насильство над учнями