Суспільство
30 серпня 2016
В Чернігові пенсіонер влаштував у своїй квартирі бордель
Сутенер шукав клієнтів та неповнолітніх дівчат через Інтернет.
news-image

У ході моніторингу соціальних мереж увагу поліцейських привернули оголошення одного з громадян, який на сайті пропонував неповнолітнім дівчатам з м. Чернігова та області підзаробити наданням сексуальних послуг за матеріальну винагороду, передає «Є!» із посиланням на ГУНП в Чернігівській області.

Правоохоронцями було задокументовано чотири факти зведення неповнолітніх дівчат - мешканок Чернігова з клієнтами для надання сексуальних послуг. Половину їх заробітку підприємливий пенсіонер забирав собі.

Після зібрання достатньої кількості доказів та фактів протиправної діяльності підозрюваного, його в порядку ст. 208 КПК України було затримано та поміщено до ізолятора тимчасового тримання.

Чоловіку інкримінується стаття - утримання місць розпусти та втягнення неповнолітніх у заняття проституцією.

Відкриті кримінальні провадження за ч. 3 ст. 302 (утримання місць розпусти) та за ч. 3 ст. 303 (сутенерство або втягнення особи в заняття проституцією). Згідно першої статті підозрюваному загрожує від двох до семи років позбавлення волі, згідно другої — ув’язнення на строк від п'яти до десяти років з конфіскацією майна або без такої.

У затриманого вилучено мобільні телефони та комп’ютерну техніку, яку відправлено на експертизу, а також грошові кошти, здобуті злочинним шляхом.