У Голлівуді зібралися екранізувати восьмого «Гаррі Поттера»
За словами інсайдерів, фільм може вийти не раніше 2020 року.
news-image

Кіностудія Warner Bros. має намір екранізувати книгу Джоан Роулінг "Гаррі Поттер і прокляте дитя", повідомляє Daily News з посиланням на джерела в Голлівуді, передає «Є!»

Компанія веде переговори про права на використання сюжету, а на головну роль хоче запросити британця Деніела Редкліффа, який зіграв головну роль минулих серіях.

За словами інсайдерів, фільм може вийти не раніше 2020 року, так як Warner Bros. вже знімає спін-офф поттеріани - трилогію "Фантастичні тварини і де їх шукати".

Студія поки не коментує ці повідомлення.

Редкліфф про подальшу участь в зйомках поттеріани висловлювався неоднозначно. У листопаді 2015 року він заявив, що більше не гратиме Гаррі Поттера, однак після виходу восьмої книги зазначив, що не виключає можливості виконати роль дорослого чарівника, так як за сюжетом йому повинно бути близько 37 років.

Деніел грав Гаррі Поттера 10 років з величезним успіхом і отримав безліч похвальних відгуків, але з тих пір він зарекомендував себе як сильний актор завдяки роботі в інших проектах і на Бродвеї. Просто через гроші він не погодиться на зйомки, та й відновлювати кар'єру йому теж не потрібно, так що доведеться умовляти, - сказало джерело.

Восьма частина саги про чарівника з Хогвартса "Гаррі Поттер і прокляте дитя" вийшла в світ 31 липня і викликала ажіотаж серед шанувальників поттеріани. Дія книги-п'єси розгортається через 19 років після подій, описаних у романі "Гаррі Поттер і дари Смерті".

Читайте також: Українська студія отримала нагороду MTV Video Music Awards (відео)