Суспільство
31 серпня 2016
Турист з Москви не став заявляти в поліцію на товаришів, що кинули його в горах
Силовики не проводитимуть перевірку за фактом інциденту.
news-image

Турист із Москви, якого після травми ноги залишили в горах Красноярського краю товариші, не став заявляти на них в поліцію. Силові відомства регіону не будуть проводити перевірку за фактом цього інциденту, передає «Є!» із посиланням на ТАРС.

Встановлено, що він у поліцію не звертався. Від нього не було ніяких заяв. З лікарні повідомлення до нас також не надходили, - повідомили в прес-службі регіонального главку МВС.

У Слідчому управлінні СК по Красноярському краю повідомили, що перевірка щодо інциденту з туристом проводитися не буде.

Як повідомлялося, красноярські рятувальники надали допомогу травмованому туристу з Москви, якого група залишила в горах, щоб не запізнитися на літак. Про те, що чоловік потребує допомоги, фахівці Південно-Сибірського пошуково-рятувального загону МНС дізналися лише через добу від матері потерпілого.

Інцидент стався в горах природного парку "Ергаки" (Красноярський край). Під час походу 30-річний турист серйозно пошкодив зв'язки на нозі і не міг самостійно пересуватися по пересіченій гірській місцевості. Четверо колег по походу не стали жертвувати авіаквитками, придбаними на зворотну дорогу до Москви, і поспішили додому, залишивши потерпілого одного. Цей випадок, за заявою МНС, шокував бувалих рятувальників.

Читайте також: В Україні з'явився новий вид шахрайства