Світ
2 вересня 2016
Дружина Трампа подала в суд на Daily Mail за звинувачення у проституції
У статті видання стверджувалося, що Меланія Трамп займалася проституцією в Нью-Йорку.
news-image

Дружина кандидата в президенти США від Республіканської партії Дональда Трампа подала позов проти британської газети Daily Mail за публікацію матеріалу, який ганьбить честь і гідність Меланії Трамп. Про це повідомило агентство Reuters, передає «Є!»

Меланія Трамп подала позов до суду округу Монтгомері в штаті Меріленд щодо Mail Media, яка видає Daily Mail в режимі онлайн, а також щодо Вебстера Тарплі, який веде свій веб-блог в окрузі Монтгомері ", - цитує агентство заяву адвоката Чарльза Хардера.
Відповідачі зробили про пані Трамп кілька заяв, які на 100% помилкові і завдають величезної шкоди її особистої і професійної репутації, - пояснив юрист.

Відправною точкою для конфліктної ситуації стала публікація Daily Mail, яка запозичила відомості в словенській пресі. Потім "сенсацію" підхопили інші британські та американські видання. Вони стверджували, що Меланія, яка родом зі Словенії, займалася проституцією в Нью-Йорку і зустрілася з мільярдером Трампом у 1995 році. Нібито їх познайомив Паоло Замполлі, який тримав модельне агентство і раніше працював на магната.

Раніше адвокат дружини мільярдера, Чарльз Хардер попередив ЗМІ про намір подати в суд за "мусування помилкових заяв щодо нібито роботи  Меланії в "ескортному агентстві" в 1990-х. Таке попередження зазвичай дає потенційних відповідачів час одуматися і принести вибачення.

Видання Inquisitr, Bipartisan Report і ряд інших анулювали свої матеріали і вибачилися. Daily Mail цього не зробила.

Читайте також: У Росії знайшли покарання для матерів Беслана за антипутінські футболки