Шоу-біз та культура
2 вересня 2016
Позашлюбний син Шварценеггера повторив сцену з «Термінатора-2» (відео)
У ролику Джозеф старанно копіює всі рухи і погляд Шварценеггера.
news-image

Позашлюбний син голлівудського актора і колишнього губернатора Каліфорнії Арнольда Шварценеггера Джозеф Баєна з'явився в ролику тривалістю трохи більше хвилини, повторивши сцену з "Термінатора-2", де знімався його батько. Режисером відео став приятель 18-річного юнака - режисер-початківець Бен Хесс, повідомляє The Daily Mail, передає «Є!»

У ролику Джозеф Баєна намагається точно дотримуватися сюжету, що є в картині 1991 року.

За даними преси, 67-річний Шварценеггер в останні роки зблизився з сином, який народився в результаті любовного зв'язку актора з домробітницею Мілдред Патрісією Баєн. Актор розлучився зі своєю дружиною Марією Шрайвер в 2011 році після того, як зізнався в таємному романі і наявності позашлюбної дитини.

У Шрайвер і Шварценеггера четверо дітей - 26-річна Кетрін, 24-річна Христина, 22-річний Патрік і 18-річний Крістофер. Кілька років актор офіційно визнав своїм сином Джозефа Баєна і тепер регулярно спілкується з ним.

У ролику Джозеф старанно копіює всі рухи і погляд Шварценеггера, однак у нього це виходить недостатньо переконливо. За сюжетом молодий чоловік, як і Термінатор в оригінальному фільмі, не промовляє жодного слова.

Нагадаємо, перший фільм про Термінатора Джеймс Кемерон зняв у 1984 році. Всього на екрани вийшло п'ять фільмів. У чотирьох з них (крім четвертої картини) головну роль виконав Арнольд Шварценеггер.

Читайте також: Оля Полякова роздяглася для чоловічого глянцю