Події
7 вересня 2016
«Інтер» оприлюднив відео з камер спостереження в день пожежі
Момент підпалу студії на записі не видно.
news-image

На каналі "Подробиць" в YouTube з'явилося відео, змонтоване із записів камер спостереження в будівлі "Інтера" в день пожежі 4 вересня, передає «Є!»

Згідно з відео, до будівлі каналу увійшли кілька людей у білих касках і респіраторах, вони розпилили порошок з вогнегасника. Після цього зображення на камерах застилає туман і якість зображення падає. Момент підпалу студії на відео відсутній, зате видно, як спалахує пост охорони у вестибюлі.

Нагадаємо, 4 вересня в приміщенні телеканалу "Інтер" на вулиці Щусєва, 26, сталася пожежа. Їй передував мітинг біля будівлі телеканалу, учасники якого палили шини. Біля головного офісу "Інтера" на вулиці Дмитрівській відбувалась акція з блокування телеканалу, учасники якої вимагали припинити його роботу. Пізніше активісти заявили, що припиняють на п'ять днів мітинг біля його офісу.

Ми пішли на компроміс і зняли блокаду на п'ять днів. Умова була така, що за п'ять днів вони звільнять Шувалова і поставлять якогось патріотичного людини, громадянина Росії, а патріота України. І друге - вони кардинально змінять контент каналу, - сказав координатор акції Олексій Сердюк.

Водночас він не повідомив, з ким саме з представників телеканалу активісти ведуть переговори.