Події
8 вересня 2016
«Народний фронт» подарував «Інтеру» балалайки (ФОТО)
Партія "Народний фронт" передала керівництву каналу "Інтер" балалайки як символ їхньої співпраці з російськими пропагандистами.
news-image
Про це під час засідання Верховної Ради заявив народний депутат Борислав Береза, повідомляє «Є!» з посиланням на Еспресо.TV.

Він зазначив, що наразі ідеологічна війна є, мабуть, навіть більш важливою, ніж те, що відбувається на лінії зіткнення.

Коли по каналам ходять такі депутати, як Каплін, наприклад, і починає розповідати про те, як його та партію хвилює майбутнє України, український народ. Побачивши переписку про те, що це - успішні проекти Росії, мені сумно і боляче на це дивитися. Тому, від "Народного фронту", народним "балалаєчникам", каналу "Інтер" ми даруєм інструмент, на якому вони повинні працювати", - наголосив Береза.

Нагадаємо, 4 серпня у мережі оприлюднили листування співробітників "Інтера" з представниками "ДНР".

21 лютого у прямому ефірі на "Інтері" шеф-редактор Марія Столярова в нецензурній формі прокоментувала вшанування пам'яті Небесної сотні. Після цього на Facebook-сторінці Столярової знайшли її фотографію з терористами батальйону "Восток".

Згодом телеканал "Інтер" заявив, що не має ніякого відношення до виробництва програми "Подробности недели", а сама Столярова нібитоніколи не працювала на телеканалі.

24 лютого стало відомо, що журналістку звільнили з телеканалу "Інтер". У той же день Столярова залишила Україну під наглядом працівників СБУ.

Читайте також: Аваков звернувся до СБУ із вимогою перевірити телеканал Інтер