Події
9 вересня 2016
Лещенко звинуватив Авакова в організації цькування проти себе
Нардеп від БПП Сергій Лещенко звинуватив главу МВС Арсена Авакова в організації кампанії цькування проти себе.
news-image

Про це нардеп написав у Facebook, передає «Є!».

За його словами, те, що сайт і телеканал депутата Миколи Княжицького "Еспрессо" оприлюднив недостовірну інформацію, вказує на "Народний фронт" як замовника інформаційної війни.

Крім того, за моїми даними, підлеглі Авакова (також" Народний фронт ") зареєстрували кримінальне провадження і вже допитували забудовника, намагаючись витягнути з нього зізнання або якусь знижку за квартиру, то виплату частини вартості в "кеші ", - написав Лещенко.

Він додав, що 100% суми було заплачено офіційно і він не самогубець, щоб порушувати закон.

Раніше "Еспрессо" повідомив, що сумарний офіційно задекларований дохід народного депутата Сергія Лещенка (БПП), засновника видання "Українська правда" Олени Притули і цивільної дружини Лещенко Анастасії Топольського за останні 18 років (з 1998 року) менше, ніж вартість квартири, яку Лещенко придбав у центрі Києва.

Нагадаємо, після скандалу з покупкою квартири нардеп Сергій Лещенко заявив, що за ним стежать і незаконно збирають інформацію. Він зазначив, що інформація про покупку квартири з'явилася в ЗМІ в той же день, коли дані про це з'явилися в реєстрі.

Дані про моїх податкових платежах, причому неповні, які є конфіденційною інформацією, також з'являються. Мої відвідування фінансових установ знімаються на камеру. Це все ознаки того, що за мною ведеться стеження і незаконний збір інформації", - сказав нардеп.

Він додав, що це означає, що проти нього ведеться інформаційна війна.

Читайте також: Лещенко закликав НАБУ перевірити ситуацію з його квартирою