Події
9 вересня 2016
Євробачення -2017: Нарешті визначились з містом для проведення конкурсу
Заявки на проведення конкурсу подавали Київ, Дніпро, Одеса, Львів, Харків і Херсон.
news-image

Пісенний конкурс Євробачення-2017 пройде в Києві. Про це сьогодні в ході брифінгу заявив генеральний директор НТКУ (замовник-організатор конкурсу в Україні, - ред.) Зураб Аласанія, передає «Є!» з посиланням на РБК-Україна.

Відзначимо, заявки на проведення Євробачення подавали Київ, Дніпро, Одеса, Львів, Харків і Херсон.

Нагадаємо, що оголошення міста-господаря Євробачення-2017 вже кілька разів відкладалося. Так, спочатку це повинно було статися ще в кінці липня.

Рішення з оголошення міста-господаря пісенного конкурсу Євробачення-2017 буде прийнято вже найближчими днями за результатами фінального детального обговорення членами оргкомітету", - повідомили в Мінкульті 27 липня.

Однак в призначені дні цього не сталося, і НТКУ пояснила затримку з визначенням міста-переможця.

Київ, Дніпро, Одеса - міста, що пройшли у фінал конкурсу, переможець якого буде приймати Євробачення-2017 - кожен по своєму показали просто фантастичне прагнення до прийому великого європейського шоу. І кожне з міст має свої недоліки. У кого-то вони технічні або технологічні. У кого-то - фінансові. У кого-то навіть політичні ", - повідомив глава НТКУ Зураб Аласанія.

Пізніше визначитися з місцем проведення Євробачення-2017 обіцяли до Дня Незалежності, але оголошення міста-господаря пісенного конкурсу знову відклали.

Читайте також: Кличко заявив, що Євробачення в Україні перетворили на політичну боротьбу