Суспільство
13 вересня 2016
Телеведучу NewsOne звільнили після конфлікту з поліцією
Жінка наїхала на поліцейського після зауваження щодо неправильного паркування.
news-image

У Києві телеведучу каналу NewsOne Ліну Нерус звільнили після конфлікту з велопатрулем, повідомила вона ТСН.ua, передає «Є!»

Інцидент стався 12 вересня на вул. Сагайдачного.

Нерус на авто Mazda припаркувалася на зупинці, через що поліцейський попросив її переставити машину в інше місце.

В результаті виник конфлікт, повідомляє у Facebook Київ Оперативний.  

Патрульні заблокували авто, а у відповідь ведуча дала задній хід на автівці. При цьому вона наїхала на поліцейського і його велосипед, повідомили в соцмережі.

В результаті потерпілого госпіталізували, також потрапила в лікарню і ведуча. За словами жінки, вона отримала пошкодження.   Також на місце події приїжджав чоловік Нерус. За даними соцмереж, він співробітник СБУ і погрожував поліцейським звільненням.

За словами Нерус, її звільнили вчорашнім числом. Для захисту репутації вона вже заявила в прокуратуру.  

Ведуча зазначила, що не противилася діям поліції. Вона збиралася перепаркувати авто, проте патрульний заявив про оформлення протоколу. Також він мав намір викликати евакуатор, тоді як Нерус хотіла сплатити штраф на місці.

Ведуча розповіла, що патрульний був хамовитий. За словами Нерус, співробітник поліції кинув свій велосипед на капот авто. При цьому він намагався залізти в салон, через що ведуча не виходила з авто майже півтори години.   Також Нерус зазначила, що під час оформлення протоколу вона показувала документи через скло. При цьому спілкування відбувалося при відкритому вікні. За словами Нерус, після її виходу з авто патрульні повалили її на землю і одягли на неї наручники.