Резонанс
19 вересня 2016
Лещенко заявив, що НАБУ «все переплутало»
Нардеп заявляє, що немає ніяких порушень при купівлі його квартири.
news-image

Національне антикорупційне бюро в своєму висновку про безпроцентний кредит для покупки квартири депутатом Сергієм Лещенком переплутало різні правовідносини. Про це заявив сам нардеп, передає 112 Україна, повідомляє «Є!»

Я вдячний НАБУ за оперативну перевірку. Воно підтвердило, що мої кошти на придбання житла повністю легальні і зароблені чесно до походу в політику. Ніяких злочинів не знайдено. Незаконного збагачення не виявлено ... На час перевірки я взяв паузу у своїй діяльності. І сьогодні я радий, що НАБУ зробило свою перевірку оперативно. Я чистий перед законом і далі продовжу свою антикорупційну боротьбу, - заявив Лещенко.

Коментуючи той факт, що НАБУ вказало на кілька адміністративних порушень при покупці квартири, Лещенко заявив, що в Бюро трохи наплутали.

НАБУ, коли робило свій висновок, воно переплутало різні правовідносини, такі як позика, кредит, подарунок. Я готую на цю тему докладне пояснення для НАПКА. Сподіваюся, їх відповідь буде також оперативною, - заявив Лещенко.

Крім того, Лещенко під час брифінгу заявив, що проти антикорупціонерів ведеться спланована операція з дискредитації їх діяльності.

За нами, за антикорупціонерами ведеться незаконне стеження, прослуховування наших телефонних розмов, незаконне збирання інформації, конфіденційних даних. Викид в інтернет на мене був зроблений через кілька годин після укладання угоди (покупки квартири - ред.), - сказав він.

Як повідомлялося, Сергій Лещенко купив величезну квартиру в центрі Києва за $ 280 тисяч, що викликало резонанс в суспільстві.

Читайте також: НАБУ повідомило, звідки Лещенко взяв гроші на квартиру