Київ
21 вересня 2016
У Києві іноземець з молотком накинувся на жінку та пограбував
Свідки події не дозволили злодієві втекти і передали його в руки правоохоронців.
news-image

Повідомлення про напад на жінку на Дарницькому бульварі надійшло до чергової частини о 22:25, передає «Є!» із посиланням на київську поліцію.

Громадяни стали свідками, що злодій побив потерпілу і побіг, інші - бачили через вікно квартири бійку і те, як нападника затримали перехожі.

Розбійника тримали перехожі, які миттєво відреагували на крики травмованої жінки про допомогу, кинулися слідом за злодієм і не дозволили йому втекти. 48-річна місцева мешканка розповіла поліції, що молодик несподівано напав на неї на вулиці, вдарив молотком по голові і забрав сумку, в якій були гроші, ключі від квартири, банківські картки та мобільний телефон, - розповіли у поліції.

Швидка медична допомога доставила потерпілу із відкритою черепно-мозковою травмою до медичного закладу.

Встановлено, що нападник – 26-річний громадянин іншої держави, який три роки тому прибув в Україну.

Чоловік раніше судимий: у 2016 році Оболонським районним судом до одного року позбавлення волі та звільнений від відбуття покарання з іспитовим строком один рік.

Нині він затриманий. Іноземцю оголошено підозру у скоєнні злочину за ч. 4 ст. 187 (Розбій) Кримінального кодексу України, за який передбачене покарання до п'ятнадцяти років позбавлення волі із конфіскацією майна.

Читайте також: У центрі Києва нападники зі зброєю у формі «СБУ» пограбували чоловіка на 2 мільйона гривень