Шоу-біз та культура
21 вересня 2016
Перший коментар Бреда Пітта про розлучення з Анджеліною Джолі
Згідно із заявою Анджеліни Джолі, подружжя розлучилося 15 вересня 2016 року.
news-image

Офіційно підтверджено, що 52-річний Бред Пітт і 41-річна Анджеліна Джолі розлучаються, передає «Є!» із посиланням на Viva!

У пресі з'явився перший коментар акторів  про цю шокуючу новину.

Згідно із заявою Анджеліни Джолі про розлучення, подружжя розлучилося 15 вересня 2016 року. Цю інформацію підтвердив юрист актриси, Роберт Оффер.

Сама Анджеліна Джолі відмовилася коментувати тему розлучення, однак Бред Пітт все ж зважився заговорити на повний голос.

Виданню People актор повідомив, що він дуже засмучений цією подією.

Я дуже засмучений цим, але найголовніше зараз - це благополуччя наших дітей. Тому прошу пресу залишити їх у спокої. У такий непростий час вони заслуговують цього, - сказав Бред Пітт.

Джерело, близьке до зоряної пари, також повідало, що чоловік і жінка однаково сильно переживають через ситуацію в родині.

І Бред, і Анджеліна неймовірно турбуються про своїх дітей і відчувають себе пригніченими, - наводить слова інсайдера американський журнал People.

В останній раз Джолі і Пітт були помічені разом в середині липня, якраз напередодні другої річниці їхнього весілля. Згідно інсайдерської інформації, в цьому році актор багаторазово збігав до Франції через постійні сварки з дружиною.

У цьому році більшу частину часу Джолі і Пітт провели порізно, але це все одно шокуюча новина. Вони лише недавно відзначили дворіччя з дня весілля, - розповіло джерело.

Однією з причин розлучення стали різні погляди подружжя на виховання та дисципліну дітей.

У той час як Пітт дозволяв собі бути жорстким і часом підвищував голос, Джолі завжди залишалася м'якою і лояльною. Але незважаючи на строгий підхід до виховання, актор ніколи не піднімав руку на дітей.

Щодо дітей Анджеліна завжди була більш спокійною. Вона, безумовно, ніколи не кричить на них, - зазначає інсайдер.

У момент максимального напруження конфлікту раптово спливла інформація про відносини Бреда Пітта з колегою по фільму «Союзники» Маріон Котійяр. За даними New York Post, запідозривши зраду, Анджеліна Джолі найняла приватного детектива, який підтвердив її здогадки про пригоди чоловіка.

Джолі найняла приватного детектива, щоб той шпигував за ними. Вона відчула, що Бред зраджує їй, будучи на зйомках. І з'ясувалося, що це правда. Саме це і стало останньою краплею, - пише видання.
Читайте також: Офіційно. Анджеліна Джолі подала на розлучення.