Київ
23 вересня 2016
Кияни затримали чоловіка за розбійний напад на пункт обміну валют
Громадяни зреагували на крики жінки-касира.
news-image

Близько 10-ї ранку до Солом’янського управління поліції надійшло повідомлення: на бульварі Чоколівському чоловік, погрожуючи зброєю, намагався пограбувати пункт обміну валют, передає «Є!» із посиланням на київську поліцію.

Прибувши на місце події, правоохоронці виявили чоловіка, якого небайдужі громадяни затримали до приїзду поліції.

Я знаходився неподалік та почув у пункті обміну валют звуки боротьби. Коли наблизився до нього, побачив, як чоловік намагається затримати злодія. Я зрозумів, що це був напад: затриманий був у кепці, окулярах та зі зброєю в руках. Разом ми його затримали, - розповів свідок Микола.

Як з’ясувалося, 40-річний підозрюваний раніше також намагався здійснити напад на клієнта пункту обміну валют в іншому районі столиці, але тоді йому також не вдалося втекти від правоохоронців.

Цього разу він під погрозою предмета, схожого на пістолет, хотів пограбувати обмінник. Відомості про подію внесені до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ч. 3 ст. 187 (Розбій).

Предмет, схожий на пістолет, вилучили та направили на експертизу. Затриманому оголошено про підозру та обрано міру запобіжного заходу у вигляді тримання під вартою без можливості внесення застави. Йому загрожує до дванадцяти років позбавлення волі.    

Читайте також: Парасюк полаявся із Вілкулом та подряпав йому машину (відео)