Шоу-біз та культура
23 вересня 2016
Бред Пітт заявив, що його дружина божевільна
Проте актор зазначив, що все ще її любить.
news-image

Шлюборозлучний процес Анджеліни Джолі та Бреда Пітта обростає все новими подробицями, передає «Є!» із посиланням на Viva!

Багато таблоїдів протягом останніх днів писали про те, що виною всьому - роман актора з Маріон Котійяр, проте, на думку самого Пітта, винні зовсім інші жінки, а саме - подруги та компаньйонки Анджеліни.

Як з'ясувалося, активна благодійна і політична діяльність Джолі контролюється і підтримується двома її подругами - Армінкой Хелик і Хлое Далтон.

Жінки постійно разом, а тому їх вплив на актрису величезний. І це зовсім не дивно, адже і у Армінки, і у Хлої - величезний досвід, вони працювали помічницями колишнього міністра закордонних справ Велікобітаніі Вільяма Хейга.

Бред вважає подруг Енджі справжніми відьмами. Йому не подобається, як Армінка впливає на його дружину, не подобаються поради, які вона дає їй. Раніше Бред і Анджеліна завжди брали всі рішення разом, а тепер вона більше не переймається його думкою, всім заправляють її подруги, - поділився інсайдер, і зазначив, що незважаючи на невдоволення Пітта, він все ще любить свою дружину.
Вона божевільна, але я люблю її, - наводить слова актора джерело з близького оточення.
Читайте також: Французька акторка заявила, що не причетна до розлучення Джолі та Пітта