Події
29 вересня 2016
У Херсоні на хабарі затримано віце-мера міста
Аркадій Підлісний вимагав гроші за допуск ТОВ "Будмікс-Південь" до виконання робіт на об'єктах Херсонської міськради.
news-image

У Херсоні увечері 28 вересня були затримані в.о. заступника міського голови Аркадій Підлісний та заступник начальника міськдепартаменту ЖКГ Віктор Трамбовецький, передає «Є!» із посиланням на УНІАН.

Як повідомили у прес-службі Херсонської міськради, за фактом корупційної діяльності Підлісного розслідування проводить управління СБУ в Херсонській області спільно з обласною прокуратурою.

Встановлено, що неправомірну вигоду від керівника ТОВ "Будмікс-Південь" Олексія Рибакова Підлісний отримував через посередника - заступника начальника міського департаменту ЖКГ Віктора Трамбовецького.

За допуск ТОВ "Будмікс-Південь" до виконання робіт на об'єктах Херсонської міськради чиновники вимагали 81 тис. грн. Підлісний та Трамбовецький зараз перебувають у слідчому ізоляторі, повідомила прес-служба мерії Херсона.

Відомості щодо досудового розслідування у кримінальному провадженні за фактом вимагання посадовими особами Херсонської міської ради неправомірної вигоди внесені до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ознаками кримінального правопорушення, передбаченого ч. 3. ст. 368 Кримінального кодексу України.

Читайте також: Інспектор патрульної поліції Києва торгував наркотиками