Спорт
29 вересня 2016
Тренер «Зорі» хоче, щоб «Манчестер» зіграв сьогодні найсильнішим складом
Юрій Вернідуб зазначив, що команда дуже довго чекала, щоб зіграти на такому рівні.
news-image

Головний тренер "Зорі" Юрій Вернидуб з нетерпінням чекає матчу з "Манчестер Юнайтед" Ліги Європи. Про це повідомляє сайт "Зорі", передає «Є!» 

Ми дуже довго чекали того, щоб зіграти на такому рівні. Нарешті ми пробилися до групового етапу Ліги Європи. Нам дісталися суперники зі світовим ім'ям. На серці радість й очікування гри. Думаю, у такої команди, як "Манчестер Юнайтед", набагато більше сильних сторін. Цього року команду очолив один із кращих тренерів сучасності - Жозе Моурінью. Було придбано дуже сильних футболістів – Погба, Ібрагімовіч. Цим все сказано. Дуже швидкісна, швидка гра у них. Проаналізував гру команд, які очолював Моурінью. Всі вони сповідують футбол, в якому нав'язується боротьба на кожній ділянці поля. Команда впевнено обороняється і швидко переходить з оборони в атаку. Рашфорд, Лінгард – відмінні та швидкі флангові футболісти. На нас чекає дуже захоплива і цікава гра. Вірю в своїх хлопців. Є величезний шанс на рівні цих зірок проявити себе, - сказав Вернидуб.

Чи стежу за новинами про кадрову ситуацію в МЮ? Так, я теж читаю цю інформацію. Особисто мені хотілося б, щоб МЮ " зіграв з нами найсильнішим складом. Це було б набагато цікавіше для нас. Я можу побажати кожному гравцеві манкуніанців якомога більше здоров'я і щоб завтра всі були на футбольному полі. Ми працювали в звичайному режимі. Намагаємося не зациклюватися на тому, що на нас чекає гра з іменитим суперником. Потрібно виходити і показувати себе. Впевнений в кожному із хлопців і скажу, що вони готові до цього матчу, - додав тренер.  

Нагадаємо, матч "Манчестер Юнайтед" - "Зоря" відбудеться сьогодні о 22:00.

Матч "Манчестер Юнайтед" – "Зоря" відбудеться в четвер, 29 вересня. Початок о 22:00.

Джерело: http://www.ednist.info/news/49300

Матч "Манчестер Юнайтед" – "Зоря" відбудеться в четвер, 29 вересня. Початок о 22:00.

Джерело: http://www.ednist.info/news/4930
Читайте також: Моуріньо прокоментував останні матчі луганської «Зорі»