Події
6 жовтня 2016
Чиновники Миколаївської міськради причетні до зникнення держмайна на понад 1,3 мільйони гривень
Після ремонту доріг зникло демонтоване асфальтне покриття.
news-image

Як повідомили у  Департаменті захисту економіки ГУНП, у 2015 році між Департаментом Миколаївської міської ради та товариством було укладено контракти на десятки мільйонів гривень. Відповідно угод проводився капітальний ремонт доріг, передає «Є!»

Згідно технологічного процесу, який застосовували під час ремонту, використовувалась асфальтована крихта - продукт переробки старого асфальтобетонного покриття.

Демонтоване асфальтне покриття, яке залишилось після ремонту, зникло. Його вартість становить 1,3 мільйони гривень, - повідомили у відомстві.

 Під час досудового розслідування оперативники УЗЕ та слідчі поліції встановили осіб, які повинні були забезпечувати обліковування та належне зберігання майна. Також довели їх причетність до вчинення кримінального правопорушення, передбаченого ч.2 ст.367 (Службова недбалість) КК України.

На даний час колишньому директору одного з департаментів Миколаївської міської ради, заступнику директора цього департаменту та начальнику управління оголошено про підозру.

Їм загрожує позбавлення волі від 2-х до 5-ти років з позбавленням права обіймати певні посади чи займатися певною діяльністю на строк до 3-х років та зі штрафом від 250 до 750 неоподатковуваних мінімумів доходів громадян або без такого.

Читайте також: Сьогодні Рада розгляне введення візового режиму з Росією