Події
6 жовтня 2016
У Полтаві рецидивіст вбив чоловіка на очах у матері
Злочинець вбив чоловіка через ланцюжок.
news-image

У Полтаві зловмисник убив сина на очах у матері, передає «Є!» із посиланням на ГУНП в Полтавській області.

Вбивство сталося 5-го жовтня близько 16-ої години по провулку Смірнова в мікрорайоні «Браїлки».

28-річний полтавець повертався з роботи і на вулиці, майже біля його будинку, чоловіка наздогнав невідомий у масці. Зловмисник почав бити чоловіка та повалив на землю. На крики про допомогу прибігла матір полтавця.

Жінка почала прохати зловмисника не чіпати сина, але він витягнув ножа і наніс останньому численні удари по тілу, які виявилися несумісні із життям.

Знявши із шиї убитого ланцюжок, чоловік втік, - повідомив начальник відділення поліції № 1 міста Полтава полковник поліції Олександр Лазар.

У цей час крики на вулиці почув дільничний інспектор поліції відділення №1 Микола Андрусенко, який одразу вийшов на місце події, викликав на допомогу дільчого Віталія Ворону та слідчо-оперативну групу.

Дільничні наздогнали підозрюваного на території одного із заводів. Зловмисник намагався нападати на поліцейських з ножем, проте був затриманий.

Наразі особа знаходиться в ізоляторі тимчасового тримання.

Розпочато кримінальне провадження за статтею 115 КК України (умисне вбивство), що карається позбавленням волі на строк від семи до п'ятнадцяти років.

23-річний чоловік вже притягувався до кримінальної відповідальності та підозрюється у вчиненні розбійного нападу на території Київського району Полтави.

Читайте також: У Кропивницькому голова сільради забажав 300 тис. гривень хабара