Стало відомо, чому розлучились Анджеліна Джолі і Бред Пітт
Члени знімальної групи вважають, що два роки тому, подружжя переживали кризу у відносинах.
news-image

Новина про розлучення Анджеліни Джолі і Бреда Пітта для шанувальників зірок стала повною несподіванкою, а ось ті, хто працював з парою над фільмом "У моря", абсолютно не здивувалися: члени знімальної групи вважають, що вже тоді, два роки тому, подружжя переживали кризу у відносинах, інформує «Є!».
Відразу після весілля в серпні 2014 го Джолі і Пітт разом з дітьми полетіли на Мальту, де стартувала робота над картиною. Вони зняли три вілли - для себе, дітей і восьми нянь, і з головою поринули в зйомки. Енджі виступала режисером і сценаристом стрічки, Бред - продюсером, обидва грали головні ролі. Але як тільки звучала команда "Стоп, знято!", Актори переставали звертати увагу один на одного:

"Вони практично не розмовляли поза знімальним майданчиком, трималися нарізно, дуже холодно і відсторонено. Пітт вечорами частенько сидів в місцевих барах - замовляв один стакан пива і цідив його весь вечір. Анджеліни ніколи не було з ним ", - розповів один з членів знімальної групи журналу People.

За словами інсайдера, вже тоді всім було зрозуміло, що шлюб зірок переживає непрості часи.
Цікаво, що за іронією долі в фільмі також йшлося про подружню пару, яка зіткнулася з кризою відносин. Після виходу фільму в прокат Енджі і Бред говорили, що спільна робота згуртувала їх і допомогла подолати багато проблем.

Читайте також:Бред Пітт заявив, що його дружина божевільна