Україна
10 жовтня 2016
Wi-Fi, вакуумні туалети, ролети - як зміниться «Укрзалізниця»
До грудня 2016 р. всі квитки, назви станцій, оголошення, інформація на табло буде вестися виключно українською та англійською мовами.
news-image

У потягах з'явиться Wi-Fi, вакуумні туалети, ролети на вікнах, а назви станцій та оголошення будуть вказуватися лише українською та англійською мовами. Про це написав міністр інфраструктури Володимир Омелян на сторінці у Фейсбуці, передає «Є!»

Він зазначив, що українські залізничні перевезення очікує нова реформа – гігієнічна. Це означає, що в потягах скоро не буде пір'яних подушок і фіранок на вікнах.

Відмовимося від подушок "на пір'ї" і ковдр у пилу. Буде введено євросервіс, який відповідатиме гігієні та зручності. І знімемо фіранки. Будуть ролети на вікнах, – зазначив він в соцмережах.

Зміни торкнуться і капремонту вагонів: цього року планується привести в порядок до 100 одиниць, наступного – 200.

Будуть сучасні вагони, з вакуумними туалетами. Начебто є рішення про безперебійну роботу Wi-Fi в потягах і впровадження е-квитка в електричках, – зазначає Омелян.

А вже в грудні 2016-го всі квитки, назви станцій, оголошення, інформація на табло будуть вказуватися лише українською та англійською мовами.

Читайте також: Курс валют на 10 жовтня