Війна
11 жовтня 2016
Тука жорстко розкритикував противників «відведення озброєння на Донбасі» (18+)
Заступник міністра також прокоментував розміщену ним інформацію про відвід бойовиками озброєнь в Станиці Луганській.
news-image

Українська сторона збереже вплив в районі Станиці Луганській при відведенні військ відповідно до рамкових рішень про початок розведення озброєння в зоні АТО на Донбасі.

Про це заявив заступник міністра з питань тимчасово окупованих територій і внутрішньо переміщених осіб Георгій Тука, пише Гордон, інформує «Є!» з посиланням на from-ua.

"Чи загрожує відведення військ зі Станиці Луганській та інших ділянок втратою контролю над ними? П *** їжак і три знаки оклику! Це говорять ті мудаки, не знаю, хто, куди відходить і навіщо йде. Долб..би"

, - зазначив він.

Крім того, заступник міністра також прокоментував розміщену ним інформацію про відвід бойовиками озброєнь в Станиці Луганській.

"Я не говорив, що вони відвели війська. Там був певний рух по перевезенню вантажів. Я написав, що, можливо, це підготовка до відведення, але, можливо, і передислокація"

, - пояснив Тука.

Нагадаємо, раніше Георгій Тука на своїй сторінці в Facebook написав, що в Станиці Луганській спостерігається початок процесу відведення сил по ту сторону лінії розмежування.

Пізніше луганські терористи заявили, що ще не починали відводити сили в цьому районі.