Київ
12 жовтня 2016
У київських будиках буде тепло. Але не відразу
Сьогодні КИЇВЕНЕРГО розпочне опалення житлового фонду Києва.
news-image

За розпорядженням Київської міської держадміністрації №985 від 11 жовтня ПАТ «КИЇВЕНЕРГО» сьогодні розпочинає опалювальний сезон у житловому фонді столиці, передає «Є!» із посиланням на прес-службу ПАТ "КИЇВЕНЕРГО".

Зважаючи на те, що в найближчі дні середньодобова температура прогнозується нижче за +8 градусів, за рішенням голови КМДА Віталія Кличка, розпочати подачу тепла в житлові будинки доцільно вже з 12 жовтня.

 У відомстві зазначили, що для уникнення пошкоджень тепломереж процес подачі тепла житловому фонду відбувається поступово протягом 7-10 діб.

Згідно графіку щодня будуть підключати по 15% будинків рівномірно по всіх районах столиці.

Про підключення столичних будинків до тепла можна буде дізнатись на сайті для клієнтів КИЇВЕНЕРГО http://kyivenergo.ua за допомогою веб-сервісу Де в Києві тепло. Сервіс дає можливість відслідковувати стан підключення споживачів за категоріями (житло, дитсадки, школи, лікувальні заклади) у кожному адмінрайоні столиці.

Станом на сьогодні 91% будинків комунальної власності отримали Акти готовності до опалювального сезону, натомість серед ЖБК та ОСББ таких тільки 43%. КИЇВЕНЕРГО наголошує, що від стану будинкової теплосистеми значною мірою залежить якість теплопостачання будинку.

Читайте також: У КМДА повідомили, скільки закладів соціальної сфери підключено до тепла