Суспільство
12 жовтня 2016
Ляшко назвав «скотинякой» свого однопартійця (відео)
СБУ спіймала на хабарі депутата від Радикальної партії.
news-image

СБУ спіймала на хабарі депутата Бориспільської міськради. У прес-службі ведомства заявили, що секретар комісії з питань індивідуального будівництва та землекористування вимагав три тисячі доларів від місцевої багатодітної сім'ї, передає «Є!» із посиланням на Varota.

За ці гроші депутат обіцяв сприяння у виділенні земельної ділянки площею 0,6 га під будівництво. Згідно із законодавством сім'я мала право отримати цю землю у власність безкоштовно. Співробітники спецслужби затримали секретаря комісії на трасі Київ-Харків поблизу готельно-розважального комплексу при отриманні всієї суми хабара, - сказано в повідомленні.

Зараз вирішується питання про обрання затриманому запобіжного заходу. У прес-службі прокуратури уточнюють, що за корупцію депутату загрожує від 3 до 8 років в'язниці з конфіскацією майна.

У той же час лідер Радикальної партії Олег Ляшко звернувся до своїх однопартійців з терміновою заявою, в якій повідомив, що на хабарі в Борисполі був спійманий депутат від його політсили, і дав зрозуміти, що захищати його він не має наміру. Він зазначив, якщо "ця скотиняка винувата, хай сидить у в'язниці". Відповідне відео народний депутат виклав y своєму "Фейсбуці".