Суспільство
12 жовтня 2016
У Росії наречений замовив весільний банкет на 100 тис рублів і зник після торжества разом з гостями
Чоловік вніс передоплату, а після пред'явлення залишився рахунку зник з ресторану.
news-image

У Росії співробітники поліції затримали в московському районі Сокольники 41-річного москвича, який відмовився сплатити свій весільний банкет і зник з ресторану разом з дружиною, родичами та гостями, передає «Є!» із посиланням на ТАРС.

Відносно правопорушника порушено кримінальну справу про заподіяння майнової шкоди шляхом обману.

Як розповіли в поліції, в минулого понеділка в поліцію надійшла заява від адміністратора одного зі столичних ресторанів, розташованиого в Сокольниках. Заявник розповів, що у вихідні якийсь чоловік зробив замовлення на проведення банкету на честь свого весілля на загальну суму понад 100 тис. рублів і вніс передоплату в розмірі 20 тис. рублів.

Співробітники ресторану виконали замовлення, однак після пред'явлення рахунку наречений відмовився оплачувати банкет і покинув ресторан разом з дружиною і гостями.

Поліцейські встановили особу зловмисника і доставили його до територіального підрозділу органів внутрішніх справ. Відділом дізнання поліції порушено кримінальну справу про заподіяння майнової шкоди шляхом обману або зловживання довірою, - сказали в прес-службі.
Читайте також: Як у кіно. В Італії шахраї влаштували виставу, щоб пограбувати ювелірну крамницю