Війна
13 жовтня 2016
Під Харків почала прибувати бойова авіація ЗСУ
Очікується, що президент Петро Порошенко передасть війську літаки СУ-25, СУ-27 та МІГ-29.
news-image

В аеропорт районного центру Чугуїв, що в Харківській області, неочікувано для місцевих мешканців почали прибувати бойові літаки Повітряних сил Збройних сил України.

Пояснення активності військових пілотів пояснив блогер Олександр Коваленко. На власній сторінці в соціальній мережі він висловив припущення, що незабаром українська армія отримає нові винищувачі та штурмовики. Очікується, що президент Петро Порошенко передасть війську літаки СУ-25, СУ-27 та МІГ-29 вже через кілька днів, інформує «Є!» зпосиланням на "Преса України".

«З початку цього тижня в Чугуїв прибуває авіація. Спостережливими мешканцями були помічені нові (відремонтовані) борти СУ-25, СУ-27 та МІГ-29. Увесь цей ажіотаж явно не з проста, і дані літаки будуть передані ЗСУ числа 15-го»,

 - йдеться в повідомленні.

Раніше ж стало відомо, що Петро Порошенко відвідає з робочим візитом Харківську область. У суботу, 15 вересня, глава держави відвідає Харків та Чугуїв. В регіоні він представить нового губернатора, привітає військовослужбовців з Днем захисника України, візьме участь у церемонії передачі військової техніки та церемонії нагородження бійців АТО державними нагородами., - йдеться в повідомленні.