Події
14 жовтня 2016
Samsung прийняла рішення щодо Galaxy Note 7
Тому що занадто небезпечні
news-image

Південнокорейська корпорація Samsung прийняла рішення щодо мільйонів випущених смартфонів Galaxy Note 7. Пристрій не ремонтуватимуть, розбирати на комплектуючі або відновлювати. Їх просто знищать.

Про це повідомляє видання Motherboard. Як заявили представники компанії, вони мають у своєму розпорядженні можливості і технології безпечної утилізації апаратів. Дане рішення піддали критиці багато фахівців, завив, що знищення такої кількості пристроїв негативно позначиться на навколишньому середовищу. На це в Samsung поки не відповіли.

Нагадаємо, 11 жовтня південнокорейська фірма оголосила про закриття провадження Galaxy Note 7, так як дефект, який призводить до займання акумулятора, так і не був виправлений. Втрати компанії при цьому оцінюються в 17 мільярдів доларів. Samsung оголосила про програму обміну раніше куплених пристроїв Galaxy Note 7.

Користувачам пропонується повернути вартість або обміняти гаджет на пристрої Galaxy S7 або Galaxy S7 Edge. Тим часом, стали відомі нові можливі причини загоряння батареї смартфона. Експерти повідомляють, що причиною тому міг бути процесор.