Події
14 жовтня 2016
Суд відправив мера Бучі під домашній арешт
На Анатолія Федорука наділи електронний браслет.
news-image

Печерський суд Києва обрав меру Бучі Анатолію Федоруку запобіжний захід у вигляді вечірнього домашнього арешту з носінням електронного браслета. Про це на своїй сторінці у Facebook повідомила народний депутат від "Блоку Петра Порошенка" Ольга Червакова, передає «Є!»

Запобіжний захід щодо мера Бучі Федорука: домашній арешт з 22-00 до 7-00, заборона покидати місце проживання та носіння електронного браслета. Розглядається клопотання прокуратури щодо відсторонення від посади на період розслідування, – йдеться в повідомленні депутатки.

Як повідомлялося, 11 жовтня Генеральна прокуратура України повідомила про підозру голові та секретарю Бучанської міської ради в незаконній передачі у власність земель лісового фонду. За словами генпрокурора, Федоруку А.П. інкриміновано незаконну передачу у власність фізичним та юридичним особам 68 га земель лісового фонду першої категорії, вартістю понад 100 млн грн, а секретарю ради - 1,024 га, який у відсутність Федорука також незаконно передав земельні ділянки лісового фонду.

Читайте також: У ГПУ показали фото з маєтку мера Бучі