В чому відмовила Анджеліна Джолі Бред Пітту?
Бред Пітт виявився підкаблучником.
news-image

Незадовго до розлучення Анджеліна Джолі відмовила чоловікові у важливому – бачитися з друзями, передає «Є!».

Зокрема, в близькому оточенні поки ще подружжя заявили, що голлівудський актор толком не бачився з друзями. Кажуть, Пітт виявився таким слабаком, що слухався Джолі як слухняна дитина. Будь-яке слово Анджеліни сприймалося як закон.

Близькі Бреда заявили, що Анджеліна по натурі одинак і підсвідомо прагнула захистити чоловіка і численне потомство від спілкування з іншими людьми. Зрештою, дійшла черга і до близьких друзів Пітта.

Спочатку дружина м'яко усувала чоловіка від кола його спілкування, намагаючись зайняти Бреда вихованням дітей і зйомками. Коли ж у актора все ж знаходилася вільна хвилинка, і він намагався вирватися на зустріч з друзями, Анджеліна знову знаходила йому яке-небудь заняття. У підсумку, друзі Пітта буквально зненавиділи Джолі.

Він був під каблуком у дружини і робив все, що вона попросить! Анджеліна взагалі не хотіла проводити час з друзями Бреда, він слухав її і в результаті втратив зв'язок з ними.

Анджеліна Джолі подала документи на розлучення, офіційною причиною назвавши непереборні розбіжності в питанні виховання дітей. Також вона звинуватила чоловіка в надмірному вживанні алкоголю і наркотиків. Крім того, пішли чутки, що Бред Пітт закрутив роман з партнеркою по фільму «Союзники» Маріон Котійяр. Однак французька актриса спростувала цю інформацію.